16 Kasım 2012 Cuma

Çekiliş

Makyaj Blogum'un yaptığı çekilişe siz de katılmak istiyorsanız linke tıklamanız yeterli
http://www.makyajblogum.com/2012/10/hediye-cekilisi.html

LANCOME Rouge In Love 340B Rose Boudoir

Bütün yazı bu şahane renkle geçirdim. Herkesin hangi marka, nereden aldın diye sorduğu bir rujdu. Cıvıl cıvıl, çarpıcı. Dış tasarımı da en az rengi kadar güzel. Sonbahara geldik farkındayım ama yine de sizinle bu muhteşem ruju paylaşmak istedim :)


LANCOME Hydra Zen Neurocalm


Nemlendirici olarak da Lancome'u tercih ediyorum. Yağlı-karma cildime uygun olması ve sivilce yapmaması adına uzun araştırmalar sonucu bu ürünü buldum. Yurtdışından daha uygun fiyatlara elde ettiğim bu nemlendirici benim gibi yağlı ciltlere uygun yağ içermeyen bir formüle sahip. Yağlı-karma bir cilde sahip olduğum gündüzleri makyaj altına baz olarak nemlendirici kullanmam sadece geceleri yatmadan sürerim. Ama sizin cilt tipinize göre 15 faktör güneş korumalı bu ürünü rahatlıkla gündüzleri ister sadece nemlendirmek için ister makyajın altına baz olarak kullanabilirsiniz. Ürünün tanıtımına gelince

Hydra Zen, kurumuş ve stres altındaki ciltleri rahatlatmaya, ve stresin cilt üzerindeki olumsuz etkilerini etkisiz hâle getirmeye yarayan bir yüz bakımıdır.

- 24 saat süren anında ve yoğun nemlenme
- Cildi rahatlatır ve yatıştırır.
- Görkemli parıltı
- Güneş ışığından koruma


Hassaslaşmış ciltleri rahatlatmak, yatıştırmak ve canlandırmak için özel bitkisel karışım:
Lancôme, stresin cilt üzerindeki olumsuz etkilerini yok etmek, gergin ve kurumuş ciltleri rahatlatmak ve canlandırmak için Fransız Gülü, Mu Dan Pi ve Moringa özlerinden oluşan özel Neurocalm

kompleksi yarattı.

Anında oluşan ve 24 saat süren yoğun nemlendirici etki :
yeni ve güçlü nemlendirici etken maddeler cildi anında yoğun bir şekilde nemlendirir ve uzun süre nemli kalmasını sağlar.
UVA/UVB Koruma SPF15

Sonuç: Cildiniz yoğun bir şekilde nemlenmiş, yumuşak, pürüzsüz ve ışıltılı olur. Uzun süre rahatlayarak, daha dirençli görünür. Her gün kullanınız. Yüz ve boyununuza doğrudan uygulayınız. Her gün kullanınız.




Lancome Blush Subtil 308 Soft Pink

Genellikle şeftali tonlarında allıklar kullanmama rağmen bu yazı bu pembe tonundaki allıkla geçirdim. Lancome her zaman makyaj markası olarak favorim olmuştur özellikle göz makyajında!
Ürünü biraz tanıt derseniz:

Tüm cilt tipleri için berrak, çekici ve parıldayan bir allık koleksiyonu : Blush Subtil
Doğal, saydam ya da sofistike bir sonuç elde etmek için yumuşak ve büyüleyici bir makyajın zevki
Blush Subtil : Uzun süre kalıcı etkili yumuşaklık ve hafiflik hissi.
- Olağanüstü yumuşak mikro-pudralar
- Ekstrem incelikte mikro parçacıkları
- Homojen bir sonuç ve rekor süre kalıcı etki için polimer silikonlar.

MAX FACTOR Lasting Performance 101 Ivory Beige

Bu ürün bana hediye olarak gelmişti fakat tenime çok açık geldiği için bu ürünü göz altlarıma concealer gibi kullanmayı tercih ettim ve inanılmaz memnun kaldım. Boyutunun çok büyük olması dolayısıyla yıllarca kullandım bu ürünü. Ten rengim çok açık olmasına rağmen bu ürün bile bana açık geldiyse 105 numara Natural Beige ya da 105 Soft Beige'in daha iyi olacağını düşünüyorum. Siz de benim gibi açık tenliyseniz 105-106 sizin renginiz :) Long Lasting Performance uzun süre kalıcılığını koruyan ve 8 saat tazelemenize gerek kalmadan ciltte kalan bir ürün. Hassas ciltlerde reaksiyona sebep olmaz. Porlarınızın nefes almasını sağlayarak cildinizi sabah kalktığınız kadar taze tutar.
Yalnız fondoten alışverişlerinizi sakın fondöteni denemeden almayın. Bırakın makyaj uzmanları yüzünüze uygulasınlar ya da drugstore tarzı yerlerden alışveriş yapıyorsanız mutlaka çenenizde deneyin ve yüzünüzde birebir örtüşen rengi tercih edin.

14 Kasım 2012 Çarşamba

Eski Kozmetiklerinizi Atmayın!

17-25 Kasım tarihleri arasında Sephora'ya getireceğiniz eski kozmetik ürününüz karşılığında Sephora markalı ürünlerde tam %40 indirim! Bu fırsatı kaçırmayalım kızlar ;)