18 Ocak 2013 Cuma

L'oreal Double Extension Beauty Tubes Maskara






Gördüğünüz beyaz kısmın içinde beyaz renkte bir fırça çıkıyor karşımıza. Bu serumun özelliği kirpiklerinizi daha dolgun ve uzun hale getirmek. Gerçekten de serumu kullanmadan sadece maskarayı sürerseniz aynı etkiyi görmüyorsunuz kesinlikle çok aceleniz yoksa ikisini beraber kullanın. Loreal'in ilk ve tek kullandığım maskarası ve umduğumun çok üstünde bir etkiye sahip. Bütün gün hiç akmıyor ve sadece ılık suyla yıkamanız çıkması için yeterli. Çıkarken kirpiklerinizden silikon gibi maskaranın kurumuş hali dökülüyor. Hatta susuz sadece kirpiklerinizle hafifçe oynayarak bile çıkartabilirsiniz. Dünyanın parasını verdiğimiz diğer lüks markaların yanında fiyatıyla doğru orantılı olarak gerçekten harika bir ürün. Yalnız çok uzun zamandır Türkiye'de hiçbir kozmetikçide satışını görmüyorum. Piyasadan kaldırılmış olma ihtimali yüksek.

2 yorum:

  1. Birşey sormak istiyorum. Sephorada kredi kartına taksit yapılıyor mu ? Ben öyle yerlerde azıcık vur ensesine al ağzından lokmasını modunda olduğum için girip soramadım da :)

    YanıtlaSil
  2. Yapıyorlar canım :) Sephora Avrupa markası olduğu için dünyanın her yerinde çok pahalı e haliyle Türkiye'de pahalılık konusunda aşmış durumda :) Sephora kart çıkartarak yaptığın belli sayıda alışverişten sonra indirim kazanıyorsun, sana ait indirimler, kampanyalar vs oluyor o yüzden içeri gir ve Nars, Make Up For EVer, Benefit firmalarının da bir tadına bak derim ;)

    YanıtlaSil