13 Mayıs 2013 Pazartesi

KİKO Unforgettable Maskara Waterproof





  Uma maskaramdan sonra waterproof maskara kullanmamaya yemin etmiştim ama Milano seyahatim sırasında tanışıp aldığım bu maskaram da waterproof muş. Ama o kadar da inatçı bir maskara olmadığını söylemeliyim. Zaten bu markaya da özellikle ruj ve maskaralarına bayılıyorum. En beğendiğim maskarası Volume Coat maskarası. Ucu top gibi ama kirpikleri çok hacimli gösteren şahane bir maskara. Madrid seyahatimden 3 tane stok yaparak aldım. Elimde bir yığın maskara var sırası geldiğinde kullanıp onu da size tanıtacağım.
  Gelelim asıl konumuza. Onca para döküp aldığımız maskaralardan kat be kat hacim veren, kirpikleri fırçanın şeklinden de anlaşılacağı üzere kıvıran ve tek tek ayıran bir fırça. Bu maskarada uzundan çok hacimli ve kıvrık kirpikler ön planda. Hele ki benim gibi açık renkli hacimsiz ve kısa kirpikleriniz varsa tartışmasız kirpiklerde mucize yaratıyor. İndirimine denk gelip 3-4 euro gibi bir fiyata aldığım düşünülürse bu maskara iyinin de iyisi kesinlikle tavsiye ederim. Kiko markasıyla hala tanışmadıysanız bir an evvel tanışmanız ve kaynaşmanız dileğiyle :)


  Bu da benim kirpiklerimdeki duruşu. (Evet fotoğraf kalitesinin düşük olduğunu itiraf ediyorum)

BİTENLER VOL:2



LİSTERİNE: Bu bir ağız bakım suyu. Dişlerinizi fırçaladıktan sonra ağzınızı bununla çalkalıyorsunuz. Bunu bana dişlerimde taş oluştuğundan ötürü diş hekimim vermişti yalnız Listerine benim dişlerimde renk değişimi yaptı. Dişlerimin üzerinde kahverengi lekeler oluşturmaya başlayınca hemen kullanmayı bıraktım. Ama annemle babam hala büyük bir zevkle kullanıyorlar :) kişiden kişiye diş yapısına göre değişiklik gösteren bir ürün.

DURU Duş Jelleri: Duş jeli demiyorum jelleri! Çünkü biz bütün Duru ailesinin fanıyız. Bu görmüş olduğunuz güllü duş jeli hariç ama! Annem ne kadar bayılıyorsa gül kokusuna ben de bir o kadar nefret ediyorum. Her ürün bitişinde oh bitti de kurtuldum derken annem sağolsun yenisiyle geliyor.

John Frieda Bukle Belirginleştirici Şampuan: Benim şampuandaki favori markam. Her bitirdiğimi çekip buraya koymayacağım bundan sonra çünkü sürekli Bukle Belirginleştirici ve Hacim Verici olanını tüketiyoruz ve inanılmaz memnunum. İkisinin de daha detaylı paylaşımlarını yapacağım o yüzden şimdilik bu kadar.

Signal White Now Diş Macunu: Eğer bu macun dışında bir macunla dişlerimi fırçalamam gerekiyorsa kesinlikle dişlerimi temiz hissetmiyorum. Asla vazgeçmeyeceğim bir ürün. Arkadaşımda, anneannemde vs. başka bir evde kalacaksam ya da seyahate çıkıyorsam bu macunun ufak boyları var böyle minnacık kesinlikle onu yanımda götürüyorum o kadar aşığım kendisine. Dişlerinizi fırçaladıktan sonra farkedilir bir beyazlık söz konusu. Beyaz gülüşler için Signal White Now diyorum.

Live Clean Argan Oil Şampuan: Bu şampuan babamın. Saçları onun için çok değerli olduğu için dökülmemeleri için her şampuanı denemiştir ve bunda karar kıldığına göre gerçekten işe yarıyor demektir ;)



 Lancome Tresor Midnight Rose: İşte benim FAVORİ kokum! Muhteşemin de ötesinde bir koku tek kelime ile bayılıyorum! Kesinlikle benim gibi parfüm hastası iseniz bu sizin için biçilmiş kaftan.

Lancome Ôd'Azur: Fresh, yaz kokusu sevenler için seçilebilecek bir koku ama Lancome'un Midnight Rose'u dururken artık suratına bile bakmam.Bakalım Lancome bu parfüm için ne demiş:
Ô d'Azur açılışını çarpıcı ve yaratıcı üst notalarla yapar. 
Başlangıçta, Calabria Limonu'nun havyarıyla bağımlılık yapan seslere ekşilik katan bir serinlik uyumu.

Ô d’Azur'ün kalbi, çiçeklerin en güzeli olan Türkiye Şam Gülü'nün Şakayıkla bütünleşen cömert bir konsantresidir. 
Temelde yer alan Misklerle birleşmiş odunsu uyum, aynı zamanda hem derin hem de ışıltılı olan karşıtlıklarla işlenmiştir.
Ô d'Azur çok hafiftir, çekici bir yaz esintisi etkisi için boyun çukuruna birkaç damla damlatınız. Ô d'Azur bir özgürlük çağrısıdır.


Avon Make Me Smile: Bu kokuyu kullanmadan önce ciddi 

önyargılarım vardı fakat beni çok şaşırttı. Bu kadar "high end" diye 

tabir edilen markalardan sonra amaaan kullanayım da bitsin diye 

kullanmaya başladığım bu koku diğerlerinden daha kalıcı ve 

gerçekten de dediği gibi sizi gülümsetecek kadar güzel kokuyor. 

Parfümün kalıcılığı malum büyük sorundur ama bu parfüm 

üzerinizde gün boyu kalıyor. Kesinlikle beğendim ve çok ucuz! 

Daha ne olsun. Fiyatına Avon'un sitesinden ulaşabilirsiniz.



Elizabeth Arden Mediterranean Perfume: Benim sevdiğim gibi gündelik kullanıma uygun kesinlikel çok hafif ve güzel bir koku.

Duru Gourmet Sıvı El Sabunu: Aslında bu şişenin içinde "Vişneli Turta" vardı ama malum devir ekonomi devri. Ben de ne yaptım? 2kg'lık Hacı Şakir sıvı el sabunlarından alıp bittikçe içine doldurdum. Görüdüğünüz gibi içindeki beyaz bir sabun. O da Hacı Şakir'in Hindistan Ceviz'li olanı. Hindistan Cevizli olanı elinizi yumuşacık yapıyor ve tabi ki muhteşem kokuyor. Duru Vişneli Turta çok güzel kokuyor orası kesin ama yumuş yumuş hissi alamıyorsunuz yani tercihim Hacı Şakir Hindistan Cevizi'nden yana.


Dior Makyaj Temizleme Sütü: Makyajınızı temizleme sütü ile temizliyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.


The Body Shop Papaya Body Butter: Buram buram egzotik meyve kokusu. Seviyorsanız ne ala ama benim gibi egzotik meyve kokularıyla aranız yoksa yanına bile yaklaşmayıın ki ben öyle yapacağım.





Palmolive Aroma Therapy Energy: Limon kokusuna bayılan biri olarak bunu da çok severek kullandım. Energy dışında Anti-Stress ,Sensual, Happyful çeşitleri de var. Bir de Palmolive'in Spa serisini deneyin derim ;)

Aslında daha çoook biten şeylerim var ama okuyanları sıkmak istemediğim için burada bu yazımı sonlandırıyorum :)

Sevgiler...


11 Mayıs 2013 Cumartesi

T-SHOP REZALETİ!

Dün nakit aldığım bir ürünü iade edip paramı almak için  Bakırköy T-SHOP'a gittim. Malesef para iadesi veremeyeceklerini söylediler. Ben de o zaman iadeyi kesin yerine "İSTEDİĞİM" şeyi alayım dedim ama neymiş efendim anneler günü için indirimde iade keserlerse indirimli fiyat üzerinden keserlermiş benim aldığım fiyattan değil. Dedim öyle şey mi olur siz fiş numarasına göre iade keseceksiniz yok dedi bizde fiş numarası falan! Siz indirim bitince gelin diyen abuk subuk görevliler de cabası! Adamlar bana değişim fişi kesmeden yani hiçbir işlem yapmadan ben ürünün farklı rengini aldım çıktım. Bunlarda barkod sistemi falan da yok. Açık çıkacak barkodları farklı iade kesmeleri gerekmiyor mu? Ama yok öyle birşey! Asla kurumsallaşmamış Can denen 2 bacaklının himayesi altında abuk subuk bir yer! 300 tl ye yakın para harcamıştım ki oraya gelen millet 1 tl nin hesabını yapıyor! Haram zıkkım olsun vallahi ne kadar para verdiysem! Ben Gratis ya da Watsons'a gittiğim her zaman 1 ay içerisinde hem paramı geri alabiliyorum hem de ürün iadesini/değişimini sorunsuz yapabiliyorum. Siz de eğer drugstore ürünleri alacaksanız sakın büyük firmalardan şaşmayın.