16 Kasım 2012 Cuma

LANCOME Hydra Zen Neurocalm


Nemlendirici olarak da Lancome'u tercih ediyorum. Yağlı-karma cildime uygun olması ve sivilce yapmaması adına uzun araştırmalar sonucu bu ürünü buldum. Yurtdışından daha uygun fiyatlara elde ettiğim bu nemlendirici benim gibi yağlı ciltlere uygun yağ içermeyen bir formüle sahip. Yağlı-karma bir cilde sahip olduğum gündüzleri makyaj altına baz olarak nemlendirici kullanmam sadece geceleri yatmadan sürerim. Ama sizin cilt tipinize göre 15 faktör güneş korumalı bu ürünü rahatlıkla gündüzleri ister sadece nemlendirmek için ister makyajın altına baz olarak kullanabilirsiniz. Ürünün tanıtımına gelince

Hydra Zen, kurumuş ve stres altındaki ciltleri rahatlatmaya, ve stresin cilt üzerindeki olumsuz etkilerini etkisiz hâle getirmeye yarayan bir yüz bakımıdır.

- 24 saat süren anında ve yoğun nemlenme
- Cildi rahatlatır ve yatıştırır.
- Görkemli parıltı
- Güneş ışığından koruma


Hassaslaşmış ciltleri rahatlatmak, yatıştırmak ve canlandırmak için özel bitkisel karışım:
Lancôme, stresin cilt üzerindeki olumsuz etkilerini yok etmek, gergin ve kurumuş ciltleri rahatlatmak ve canlandırmak için Fransız Gülü, Mu Dan Pi ve Moringa özlerinden oluşan özel Neurocalm

kompleksi yarattı.

Anında oluşan ve 24 saat süren yoğun nemlendirici etki :
yeni ve güçlü nemlendirici etken maddeler cildi anında yoğun bir şekilde nemlendirir ve uzun süre nemli kalmasını sağlar.
UVA/UVB Koruma SPF15

Sonuç: Cildiniz yoğun bir şekilde nemlenmiş, yumuşak, pürüzsüz ve ışıltılı olur. Uzun süre rahatlayarak, daha dirençli görünür. Her gün kullanınız. Yüz ve boyununuza doğrudan uygulayınız. Her gün kullanınız.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder